Logo pedal medieval

17 Maig 2020

Reglament

La pedal Medieval és una marxa en BTT no competitiva.

La marxa es disputarà en la modalitat de parelles. Les parelles poden estar formades per equips de 2 homes, de 2 dones o ser mixtes, en cap cas s’acceptaran equips de tres corredors. És permesa la participació  de bicicletes elèctriques, però en cap cas entraran a les llistes d’ordre d’arribada.

Les parelles hauran de passar juntes pels diferents punts de control i per la meta, per tal de poder formar part de la classificació final.

És obligatori que un dels 2 membres de la parella porti un dispositiu de navegació GPS per seguir el recorregut.

Els tracks dels tres recorreguts, es penjaran  al compte del Club Ciclista Guissona a Wikiloc 15 dies abans de la marxa.

Tots els participants hauran d’estar en possessió de la corresponent llicència federativa en vigor (FCC, RFEC, FEEC o altres llicències esportives que cobreixin la BTT). En cas de no disposar-ne, és obligatori contractar l’assegurança d’un dia per l’import de 6€ per persona, que s’ha d’afegir al preu de la inscripció.

L’edat mínima per participar en la ruta mitjana i llarga és de 14 anys. Els menors d’edat hauran d’enviar  l’autorització a pedalmedieval@gmail.com 

La ruta curta la poden fer menors  partir de 11 anys fins a 14 acompanyats d’un adult i amb l’autorització del pare o tutor.

Cal respectar les normes de circulació i tenir en compte que els camins i les carreteres no estaran tancats al trànsit habitual.

És obligatori l’ús del casc.

S’ha de ser respectuós amb el medi ambient i amb els altres participants.

INSCRIPCIONS

S’obriran el dia 15 de febrer fins el dia 15 de maig a través del portal inscricpcions.cat.  Límit d’inscripcions fins a 300 parelles.

No hi haurà la possibilitat d’inscriure’s el mateix dia de la marxa.

Preu de les inscripcions:

– 50 € la parella fins al 1 de maig. Amb obsequi, dinar i bossa del corredor
– 60 € la parella del  2 de maig al 15 de maig. Amb obsequi, dinar i bossa del corredor
En cap cas s’enviarà la bossa de corredor a les persones que no puguin venir el dia de la marxa, es guardarà durant 15 dies per si es vol passar a recollir. També s’entregarà a qualsevol company de la persona que no pugui venir prèvia notificació via correu electrònic (on s’inclouran les dades de la persona que ho recollirà).

En cas de no poder assistir a la marxa, se seguirà la següent política per a la devolució de la inscripció:

– Fins el dia 1 de maig es retornarà el 75% d’inscripció.
– Fins el dia 10 de maig es retornarà el 50% d’inscripció.

Tots els obsequis que es puguin repartir mitjançant sorteig s’han de recollir el mateix dia.

HORARIS

Recollida de dorsals el mateix dia de la marxa a partir de les 06’30 h i fins 15 minuts abans de la sortida. S’haurà de presentar el DNI i la corresponent llicència en vigor, en cas de disposar-ne.

La sortida serà a les 8 del matí, al pavelló polivalent de Guissona (Rambla dels Segadors, 167).

El temps màxim per realitzar la marxa és de 3 hores per al circuit curt, 5 hores per al circuit mitja i de 8,5 hores per al circuit llarg.

S’haurà d’arribar al punt de separació de curses (els horaris els definirem properament i es publicaran a la web), abans dels temps previstos, en cas contrari, el corredor haurà de fer la ruta més curta.

L’organització es reserva el dret de modificar el recorregut per inclemències meteorològiques adverses o per causes que puguin posar en perill als corredors.

Club Ciclista Guissona
Ajuntament de Guissona
Bon Area
Ara Lleida
Diputació de Lleida
Batistet
Bici 3.0
The Kake La Rambla
Bar el Portal
Tots els Col·laboradors